Drogisterij de Lang, uw specialist zelfmaakartikelen Rotterdam

Wij zijn gespecialiseerd in zelfmaakartikelen. Bij ons kunt u terecht voor het zelf maken van creme, haargel, tandpasta, cosmetica, bruisballen, zeep, lippenbalsem en kinderfeestjes.

Kant en klare crème basis

Cremaba is een huidgelijkene crèmebasis, die samen met dermatologen is ontwikkeld. Cremaba verbindt zich met het natuurlijke huidvet zonder de huid te belasten. De werkzame stoffen in de crème kunnen zo optimaal in de huid dringen. Cremaba bestaat uit natuurlijke emulgatoren (geurloze phospholipide) alsmede natuurlijke vetten en oliën, die niet rans worden. Cremaba bevat geen synthetische conserveer/geurstoffen. Cremaba kunt u puur aanbrengen of als crèmebasis gebruiken en water, werkstoffen en oliën in verwerken Hiermee kunt u uw eigen verzorgingsprogamma samenstellen, dag/nacht/oog/handcreme en eventueel met ureum en aloëvera concentraat een crème voor droge, pijnlijke gevoelige benen en voeten. Uw crèmebasis kan tot maximaal 100 % (dus puur) worden gebruikt.

Samenstelling (INCI); Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Alcohol, hydrogenated Lecithin, Butyrospermum Parkii, Squalane, Ceramide 3

Drogisterij de Lang stelt zich niet verantwoordelijk voor schade door verkeerd gebruik van de geleverde grondstoffen en eindresultaat van de gebruikte recepten.